Sandron brunssi äitienpäivänä

Yllätimme äidin tänä vuonna oikein kunnolla. Äitienpäiväkortti löytyi tällä kertaa Hesarista kuvan kera. Kuva on aika tarkalleen 20 vuotta vanha. En muista elämästäni yhtään hetkeä, jolloin äiti ei olisi laittanut meidän lasten etua itsensä edelle. Hän on maailman lämpimin ja ihanin ihminen – mutta niinhän varmasti jokaisen oma äiti on. Toivon, että jos minulla on joskus lapsia, voisin olla yhtä hyvä äiti omille lapsilleni. Kiitos, äiti! ❤
HS äitienpäivänä 11.5.2014
Hesaria lukiessaan äiti haettiin yllätysbrunssille Sandroon. Sandro sijaitsee Kalliossa Kolmannella linjalla. Sandro valittiin Helsingin parhaaksi brunssiksi vuonna 2013 (mm. Nyt-liite). Eikä suotta!  Esillepano oli kaunis, palvelu hyvää, fiilis oli hyvä, ja mikä parasta: ruoka oli taivaallista!
Brunssilla oli tarjolla paljon erilaisia herkkuja: couscous-salaattia, tsatsikia, hummusta, marinoituja oliiveja, pastasalaattia sinihomejuustolla, erilaisia papuja, siemeniä, punajuuria, raasteita, taateleita.. Lisäksi tarjolla oli ihanaa itsetehtyä leipää, joista etenkin gluteeniton leipä yllätti meidät positiivisesti. Tarjolla oli myös marjarahkaa ja kahta erilaista smoothieta, sekä tuoremehua, kahvia ja teetä. Tarjolla olisi ollut myös kolme erilaista lämmintä ruokaa, mutta niiden syömiseen olisi tarvinnut toisen vatsan.
Loppuhuipentumana oli valtavasti erilaisia kakkuja notkuva jälkiruokapöytä. Kakut olivat myös todella hyviä, etenkin taivaallinen suklaakakku sekä vadelma-valkosuklaajuustokakku jäivät mieleen. Kaikkia kakkuja ei mitenkään pystynyt maistamaan, mutta suurin osa kakuista oli meidän kaikkien mielestä herkullisia.
Brunssin hinta (22,90e) sisältää myös lasillisen kuohuviiniä. Lähdimme vatsat pulleina ja suu korvissa kotiin. Sää oli kirkastunut aamun harmaudesta, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. Yllätyksemme onnistui, äiti oli todella iloinen ja onnellinen. Kiitos Sandro, tänne tullaan uudelleen!
Sandron kaunis brunssikattaus (puhelinkuva).

Sandron herkkuja on vaikea mahduttaa yhdelle lautaselle (puhelinkuva).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s