Tästä se lähtee..

Arkiruokaa, juhlia, illanistujaisia, ravintolakokemuksia, matkakertomuksia, fiilistelyä, hyviä hetkiä ja ehkä joskus vähän huonompiakin. Tervetuloa seuraamaan blogiani!

Avasin blogin jo kesällä 2009. Tarkoituksenani oli aloittaa juhliin ja juhlatarjoiluihin keskittynyt ruokablogi, mutta en koskaan aloittanut kirjoittamaan sitä aktiivisesti. Lähdin elokuussa 2009 Erasmus opiskelijavaihtoon Espanjan Valenciaan. Avasin silloin uuden blogin (Sanna Valenciassa), jonne päivitin tapahtumia ja kuvia Espanjasta. Blogi osoittautui hyväksi yhteydenpitovälineeksi Suomeen, sillä esimerkiksi rakkaat isovanhempani lukivat blogistani kaikki kuulumiseni ja lähettivät kommetteja ja kuulumisiaan minulle sähköpostitse. Blogista jäi tietenkin myös minulle itselleni kiva muisto.

Kuka?

Rakastan hyvää ruokaa, viiniä, ruoanvalmistusta ja leipomista. Eikä sen vuoksi ole ihme, että päädyin opiskelemaan ruoka-alaa. Olen valmistunut vuonna 2011 Helsingin yliopistosta kotitalousopettajaksi. Ammattinimikkeestä huolimatta työskentelen yritysmaailmassa ruoka-alan asiantuntijana. Saan olla työssäni päivittäin tekemisissä ruoan ja reseptiikan kanssa, joten voisin sanoa olevani unelmieni työssä. 🙂 Tämä blogi ei kuitenkaan liity työhöni millään tavalla, vaan on täysin henkilökohtainen.

Kiitos tästä ruokaintoilusta menee äidille. Olen saanut kiinnostuksen ja innostuksen hyvää ruokaa kohtaan jo äidinmaidossa. Ilman häntä en olisi varmasti myöskään ikinä hakeutunut opiskelemaan kotitaloustiedettä. Kiitos ja kumarrus siis äidille, joka sitkeästi jaksoi innostaa meitä kaikkia neljää lasta ruoanvalmistukseen. Jälkikäteen olen useasti ajatellut, että on mahtanut olla mielenkiintoista esimerkiksi leipoa pullaa neljän lapsen kanssa, kun jokainen haluaa tehdä oman annoksen korvapuusteja… no, onneksi äidillä on aina ollut uskomattoman pitkä pinna ja keittiössä riitti tilaa kaikille pikku leipureille. Nimikoidut pikku kaulimetkin löytyi jokaiselle. Innokkaita me ainakin olimme!:)

TERVETULOA!

Advertisement
Posted in: Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s