Lehtikaalisipsit, näitä lisää!

Lehtikaalisipsit ennen uuniin menoa

Tunnustus: Onneksi ehdin ottaa kuvan valmiista lehtikaalisipseistä. Tein niitä pellillisen, ja söin kaiken. Siis suoraan siitä pelliltä. Seisten. Piti vaan maistaa, mutta ilmeisesti olivat liian hyviä. Näitä täytyy tehdä lisää! Miksi en ole tehnyt aiemmin?

Ohje löytyy jo lähes jokaisesta ruokablogista, mutta tässä vielä suurpiirteinen ohje:

Lehtikaalisipsit

  1. Huuhtele lehtikaalin lehdet ja poista halutessasi lehdistä puiseva varsiosa. Leikkaa lehdet hieman pienemmiksi suupaloiksi.
  2. Levitä lehtikaalit pellille leivinpaperin päälle. Kaada päälle hieman öljyä (noin 2 rkl) ja sekoittele niin, että öljy leviää tasaisesti kaikkialle. Ripottele pinnalle suolaa (voit lisätä halutessasi muitakin mausteita. Minä laitoin ripauksen lempimaustettani juustokuminaa eli jeeraa).
  3. Kypsennä 150-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Varo polttamasta sipsejä!
  4. Anna lehtikaalisipsien jäähtyä hetki (jos maltat) ja nauti.
Valmiit lehtikaalisipsit (tai ainakin osa niistä)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s