Lehtikaalisipsit, näitä lisää!

Lehtikaalisipsit ennen uuniin menoa

Tunnustus: Onneksi ehdin ottaa kuvan valmiista lehtikaalisipseistä. Tein niitä pellillisen, ja söin kaiken. Siis suoraan siitä pelliltä. Seisten. Piti vaan maistaa, mutta ilmeisesti olivat liian hyviä. Näitä täytyy tehdä lisää! Miksi en ole tehnyt aiemmin?

Ohje löytyy jo lähes jokaisesta ruokablogista, mutta tässä vielä suurpiirteinen ohje:

Lehtikaalisipsit

  1. Huuhtele lehtikaalin lehdet ja poista halutessasi lehdistä puiseva varsiosa. Leikkaa lehdet hieman pienemmiksi suupaloiksi.
  2. Levitä lehtikaalit pellille leivinpaperin päälle. Kaada päälle hieman öljyä (noin 2 rkl) ja sekoittele niin, että öljy leviää tasaisesti kaikkialle. Ripottele pinnalle suolaa (voit lisätä halutessasi muitakin mausteita. Minä laitoin ripauksen lempimaustettani juustokuminaa eli jeeraa).
  3. Kypsennä 150-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Varo polttamasta sipsejä!
  4. Anna lehtikaalisipsien jäähtyä hetki (jos maltat) ja nauti.
Valmiit lehtikaalisipsit (tai ainakin osa niistä)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s