Info

Kuka olen?

Olen Sanna Koivisto, ruokatoimittaja ja lentoemäntä Helsingistä. Ruokatoimittajana vastaan Keskolla K-Ruoka -lehtien sekä K-Ruokamedioiden ruokasisällöistä ja resepteistä. Vuonna 2018 toteutin lapsuudenhaaveeni, joten työskentelen lisäksi osa-aikaisesti Finnairilla lentoemäntänä.

Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja kotitalousopettaja, sekä liiketalouden ja johtamisen tradenomi (ylempi AMK, MBA). Voit lukea tarkemmin Linkedinistä.

Perheeseeni kuuluu mies ja toukokuussa 2020 ja huhtikuussa 2022 syntyneet pojat.

Ajatuksiani ruoasta

Rakastan ruokaa ja matkustelua. Tutustun mielelläni paikallisiin ruokakulttuureihin ja maistelen uusia makuja. Seuraan ahkerasti ruokaan liittyvää keskustelua ja ruokatrendejä. Syön kaikkea mitä tarjotaan, mutta kotona syön mieluiten kasvisruokaa. Arvostan puhtaita, suomalaisia raaka-aineita.

Kehittelen työkseni satoja reseptejä vuodessa. Töissä reseptien kehittely on tarkkaa puuhaa. Koska punnitsen ja mittaan töissä kaiken, kotona olen suurpiirteisempi. Haluan päästä arkiruoanlaitossa helpolla. Sekoittelen kaikkea mitä kaapista löytyy, joten arkiruokani on usein eräänlaista kaappiruokaa. Rakastan myös juhlien, illallisten ja rentojen illanistujaisten järjestämistä.

Advertisement