Info

Kuka olen?

Olen Sanna, ruokatoimittaja ja lentoemäntä Helsingistä. Koulutukseltani olen kasvatustieteen maisteri ja kotitalousopettaja. Työskentelen Keskon markkinoinnissa ruokatoimittajana. Työssäni vastaan mm. K-Ruoka– ja Pirkka-lehtien ruokasisällöistä ja resepteistä. Työskentelen lisäksi osa-aikaisesti Finnairilla lentoemäntänä. Voit lukea tarkemmin Linkedinstä.

Miksi blogi?

Kaipasin kanavaa, jossa voisin jakaa kokemuksiani ravintoloista, matkoilta, tapahtumista ja suosikkiresepteistäni. Saan ruokatoimittajana tutustua myös mielenkiintoisiin utuustuotteisiin ja keittokirjoihin, joten halusin jakaa parhaita paloja muillekin.

Ajatuksiani ruoasta

Rakastan ruokaa ja matkustelua. Tutustun mielelläni paikallisiin ruokakulttuureihin ja maistelen uusia makuja. Seuraan ahkerasti ruokaan liittyvää keskustelua ja ruokatrendejä.

Olen joustava, osa-aikainen kasvissyöjä, fleksaaja. Syön kaikkea mitä tarjotaan, mutta kotona syön pääsääntöisesti kasvisruokaa. Arvostan puhtaita, suomalaisia raaka-aineita.

Kehittelen työkseni satoja reseptejä vuodessa. Töissä reseptien kehittely on tarkkaa puuhaa. Koska punnitsen ja mittaan töissä kaiken, kotona olen suurpiirteisempi. Sekoittelen kaikkea mitä kaapista löytyy, joten arkiruokani on usein eräänlaista kaappiruokaa.