Kikherne-kukkakaalipaistos intialaisittain

Arkiruoka ei ole niin hyvin suunniteltua kuin voisi olla, ainakaan tässä taloudessa. Kaapissa olevista raaka-aineista syntyy välillä melko mielenkiintoisia yhdistelmiä, joita ei välttämättä voi resepteiksi kutsua. Tällä kertaa kaapista löytyi munakoisoa ja kikherneitä, lisäksi pakastimessa oli hieman kukkakaalia. Jääkaapissa oli myös avattu tandooritahna, joka on intialainen melko tulinen maustetahna.

Ruoka näyttää vähän mössöltä, kuten useimmat lempiruokani. 🙂

 

Kukkakaalipaistos intialaiseen tapaan.

Kikherne-kukkakaalipaistos

1 munakoiso
1 prk kikherneitä
noin 200 g kukkakaali (pakaste)
1-2 rkl tandooritahnaa (melko tulista, lisää vähän kerrallaan)
2 rkl tomaattipyreetä
1 ½ dl vettä
reilusti tuoretta korianteria ja ruohosipulia
raejuustoa tai turkkilaista jogurttia
1.Paloittele munakoiso kuutioiksi. Huuhtele ja valuta kikherneet. Paloittele myös kukkakaali, mikäli käytät tuoretta.
2.Paista munakoisokuutiot reilussa öljyssä pannulla. Lisää kukkakaalit, kikherneet, tandooritahna, tomaatti ja vesi. Hauduta, kunnes vesi on lähes kokonaan haihtunut ja kasvikset ovat pehmeitä (noin 15 min).
3. Tarjoa turkkilaisen jogurtin kanssa tai syö raejuuston kanssa, niinkuin minä tein.
 


Munakoisoa, kukkakaalia, kikherneitä ja korianteria. Voiko siitä syntyä mitään pahaa?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s