Soulsisters Kitchen Ravintolapäivässä


Päätimme siskoni kanssa jo ajat sitten, että joskus perustaisimme Ravintolapäivän ravintolan. Ajatus on hautunut taustalla, mutta vasta nyt toteutimme pitkäaikaisen haaveemme ja perustimme Soulsisters Kitchen -ravintolan. Soulsisters Kitchen aukesi ensimmäistä kertaa 17.5.2014 Ravintolapäivässä.
Juomat katoimme erilliseen pöytään kauniisiin lasipulloihin. Tarjolla oli alkoholitonta mojitoboolia ja sitruunalla maustettua vettä.
Soulsisters Kitchen  lähti tällä kertaa lähi-idän makuja kohti (lainaten hieman makuja muualtakin maailmasta). Olemme Ravintolapäivän kiskurihintoja vastaan, joten halusimme reilut annokset kohtuulliseen hintaan. Menun hinnaksi asetimme 5 euroa. Tavoitteena ei ollut voiton tekeminen, vaan hyvä fiilis ja hauskanpito.

Soulsisters Menu 17.5.2014

Tabbouleh-salaatti
Tsatsiki
Hoummus
Marinoidut oliivit
Focaccia-leipä
Jälkiruoka (brownie, vaahtokarkkibrownie tai rocky road)
Juoma (alkoholiton mojito-booli tai makuvesi)
Ravintolallamme oli säävaraus, mutta kuva kertoo varmasti enemmän kuin tuhat sanaa:
Aurinko paistoi ja oli todella lämmin ilma. Ravintolamme sijatsi Tokoinrannassa, mikä oli aivan loistava valinta. Kilpailevia ravintoloita ei ollut aivan vieressä, mutta sopivasti kuitenkin, jotta emme olleet ihan yksinkään. Olimme varanneet mukaan vilttejä, joita asiakkaat saivat lainata. Viltit olivatkin suosittuja, ja osa asiakkaista jäi nauttimaan kesäpäivästä pidemmäksikin aikaa (ravintolan sulkemisen jälkeen).

Annoksia oli varattu noin 60:lle, mutta niitä myytiinkin noin 70, eli niin kauan kuin ruokaa riitti. Suosio yllätti meidät täysin! Jouduimme sulkemaan ravintolan kahden tunnin aukiolon jälkeen, sillä ruokaa ei enää ollut yhtään murusta jäljellä. Tämä olikin opettelua testimielessä, joten ensi kerralla enemmän! Oli ihanaa, kun osa asiakkaista tuli kiittelemään meitä jälkikäteen herkullisista ruoista. Saivat kyllä todella hyvän mielen meille, kun kova aherrus palkittiin kiitoksella.

Ruoat sai nauttia ravintolan vieressä vilteillä.
Seuraavaa Ravintolapäivää odotellessa.. Soulsisters Kitchen kiittää ja kumartaa! 🙂
Advertisement
Posted in: Yleinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s